Antislipstrip.nl Branchewinnaar Succes Award 2015 'Bouwtimmeren / Trappenbranche'


Vrijdag 11 december 2015

Op 23 september 2015 zijn wij genomineerd voor de Ondernemersprijs 2015 als meest innovatieve onderneming in de sector bouw- en kleinbedrijf.
Door het Nationaal Business Succes Award Instituut is Antislipstrip.nl uitgeroepen tot winnaar in de Bouwtimmeren / Trappenbranche. Met het krijgen van deze Award komen wij in aanmerking voor de grootste ondernemersprijs 2015 in Nederland.

De nominatiecommissie is tot deze conclusie gekomen omdat wij onze vakkennis en een klantgerichte aanpak goed combineren waardoor wij een grote mate van klanttevredenheid bereiken. In zowel de particuliere als de zakelijke markt. De meeste persoonlijke ongelukken vinden plaats in en om de eigen woning. Trapveiligheid is nog lang niet standaard en Antislipstrip.nl vervult hier een effectieve rol in.

Antislipstrip.nl levert een perfecte dienstverlening, biedt een helder duidelijk product, is effectief en met een uitstekende prijs/kwaliteit.

Wij zijn ontzettend trots om te mogen werken aan uw trapveiligheid en zien deze nominatie als grote waardering van onze inzet.

Team Antislipstrip.nl

Nieuwsoverzicht